توضیحات شنیدنی مدیریت بنیاد ام الیتامی خديجة الکبری(س) در برنامه به افق فلسطين
مردم عزیزمان توجه داشته باشید که با کمک های شما، از بيست بهمن ١٤٠٢ تا كنون ، #بدون_وقفه ، هر روز در ۵ تکیه در نقاط مختلف از جنوب تا شمالِ غزّه ، غذای گرم ، طبخ و بین آوارگان و یتیمان توزیع می شود با حمايت خيّرين شير خشك و نان هم توزيع میشود .
در این امر خیر از طریق شماره کارت های زیر و یا درگاه پرداخت اينترنتى سهیم باشید.
شماره کارت های خیریه:
بانک پاسارگاد 5022291329674046بانک ملت6104338926896834 بانک ملی 6037997599838944
جزئیات بیشتر حساب ها https://zil.ink/bonyadkhadijah WWW.KhadijaFoundation.com
باعضويت دركانال خيريه وارسال به ديگران از ياورانِ مظلومانِ غزّه شويد @bonyadkhadijah
بنیاد خیریه امالیتامی خديجة الکبری(س)
کلام امام رضا (ع) درمورد فضیلت زیارت حضرت معصومه (س)
امام رضا (ع) در حدیثی به فضیلت زیارت حضرت معصومه سلام الله علیه پرداختند.
حدیث روز؛
امام رضا (ع) درمورد فضیلت زیارت خواهر بزرگوارشان فرمودهاند: «مَن زارَها عارِفا بِحَقِّها فَلَهُ الجَنَّةُ؛» «هر کس او را با شناخت زیارت کند، بهشت پاداش او خواهد بود.»
منبع:بحار الأنوار ج ۱۰۲ ص ۲۶۶
حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها دختر امام هفتم شیعیان، امام موسی کاظم علیهالسلام و خواهر تنی امام هشتم، امام رضا علیه السلام هستند که در اول ذیقعده سال ۱۷۳ هجری در شهر مدینه چشم به جهان گشودند.
فاطمه کبری، مشهور به حضرت معصومه سلام الله علیها را میتوان سرآمد خواهران امام هشتم علیهالسلام دانست و پس از اینکه امام رضا (ع) به خراسان سفر کردند، حضرت معصومه سلام الله علیه در سال ۲۰۱ هجری برای رسیدن به برادر بزرگوار خویش از مدینه حرکت کردند و هنگامی که در بین راه به ساوه رسیدند، بیمار شدند و از همراهان خواستند تا ایشان را به قم ببرند.
مردم قم وقتی از حرکت ایشان آگاه شدند، به استقبال آن حضرت سلام الله علیها رفتند و موسی بن خزرج افتخار پیدا کرد تا میزبانی ایشان را عهده دار شود.
شانزده یا هفده روز بعد، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به دلیل شدت بیماری، در سن بیست و هشت سالگی چشم از جهان فرو بستند.
مردم ولایت دوست قم، از همان ابتدا بر مزار ایشان بنایی ساختند و بعدها نوهی دختری امام جواد علیه السلام (بنت زینب بنت الجواد) (ع) گنبدی بر مقبرهی ایشان قرار داد.